Smoothies

A zöld turmixok elkészítésével, bárki számára lehetővé válik, a szükséges mennyiségű zöld tápanyag ízletes formában történő bevitele.

A csimpánzok és a mai emberek génjei kb 99,4%-ban megegyeznek, az étrendjük azonban lényegesen különbözik. A legnagyobb különbség az, hogy a csimpánzok jóval több zöld levelet fogyasztanak, mint az emberek . Míg az emberek átlagos egészségi állapota minden tudományos kutatás dacára romlik, addig a csimpánzoknál semmilyen, az emberek körében népbetegségnek számító kór nem ismert.

A növények élete a napfénytől függ, a mi életünk pedig a növényektől. Ha valaki húst eszik, végső soron akkor is azokhoz a tápanyagokhoz jut, amihez az adott állat a növények elfogyasztása révén jutott hozzá.

A klorofill ugyanolyan fontos ,mint a napfény! Nem létezhetne élet napfény nélkül, és nem létezhetne élet klorofill nélkül. A klorofill lényegében folyékony napenergia. Számtalan tudományos kutatási eredmény bizonyítja, hogy alig létezik olyan betegség, amelynél ne lehetne a klorofillal javulást elérni. Mivel a zöld levelek a klorofill egyik fő forrása, nehéz jobb módot találnunk a klorofill bevitelére , mint a zöld turmixok rendszeres fogyasztása.

 

Az első ábra, a nem fogságban élő csimpánzok étrendjét ábrázolja, míg a második egy szokványos európai ember étrendjét mutatja be.

 

Forrás: A nyers étel csodája-Victoria Boutenko