Köszöntő

Örülük hogy itt vagy! Az oldalamon kizárólag vegán recepteket fogsz találni. Szerettem volna egy olyan felületet ahol megoszthatom veletek kedvenc zöld turmix és étel recepteimet.

Célom, hogy megmutassam mennyire gazdag és sokszínű a vegán konyha, hogy senkinek nem kell salátalevélen élnie aki azon gondolkozik, hogy kipróbálja ezt a táplálkozási formát.

A sport gyerekkorom óta meghatározó az életemben . Megmutatom nektek, hogy hogyan tudtok fehérjedúsan táplálkozni hús bevitele nélkül.( “Ha erős akarsz lenni mint a bivaly, edd azt ,amit a bivaly eszik, de a bivalyt ne edd meg.”)

Hat éve vagyok vegán és rengeteg pozitív változást vettem észre magamon. (Jobb közérzet, erősebb immunrendszer, kitisztult bőr ,több energia…) Egészségen kívül az állatok iránti szeretet és környezetvédelmi oka is van az életformámnak.

2018-ban T.Colin Campbell Center- Plant Based Nutrition tanfolyamát végeztem el, majd 2020-ban a szakács okj-t, hogy még tökéletesebb receptekkel tudjak előrukkolni nektek. Minden szombat reggel a Csörsz utcai Bio piacon szerzem be a következő hétre szükséges alapanyagaimat. A receptjeimhez cukrot nem használok , mindig több édesítésre alkalmas alternatívát ajánlok fel.
Tartsatok velem, kövessetek facebookon is.

Nothing looks as good as healthy feels!