Köményes-tofus tészta

Ha így készítitek el a tofut, szinte tényleg senki nem fogja megmondani, hogy mit is eszik valójában:)

Ez az egyik kedvenc fogásom, próbájátok ki Ti is:)Hozzávalók:
•Tofu (200 g.)
•1-2 ek kukoricakeményítő
•2 db nagyobb fej hagyma
•4 gerezd fokhagyma
•1 ek őrölt kömény
•csipet szárított csili
•2-3 ek szójaszósz
•1 ek cukor
•1 ek szezámmag
•1 csapott ek szárított korianderlevél
•2 ek vegán osztrigaszósz (ázsiai gombaszósz)
•1 szál póréhagyma
•vékony szelet gyömbér
•só&bors

Elkészítés:
A tofut kézzel törjük kisebb darabokra, majd szórjuk meg a keményítővel. Süssük ki forró olajban majd tegyük félre.
A hagymákat aprítsuk fel és tegyük egy serpenyőbe. Ha kezd megpuhúlni tegyük rá a fűszereket. A végén a folyékony alapanyagokat öntsük hozzá, aztán jöhet a tofu majd a végén a tészta is:)