Share
Elkészítési idő: 10 perc . Remélem ezzel az információval ,mindenkinek meghoztam a kedvét a recept elkészítéséhez ! 😀 Továbbá, mivel a szószunk nyers marad , rengeteg olyan tápanyagot viszünk be ami a főzés során elveszne.
Hozzávalók:
- 2-3 db paradicsom
- 2-3 szelet szárított paradicsom
- 60-70 gramm kesudió
- 1 gerezd fokhagyma
- 3-5 levél bazsalikom
- csipet só
- csipet (cayenne) bors
- 1dl víz
- Tészta
Elkészítés:
A kesudiót beáztatjuk minimum 2-3 órára ,hogy megszívja magát és krémes állagot kapjunk turmixolás után.
Ezután nincs más dolgunk, mint felrakni a tésztát főni, az összes többi alapanyagot pedig turmixgépbe rakni és krémesre turmixolni. (A paradicsomokat megmossuk és egészben beledobjuk a gépünkbe.) A tésztát leszűrjük és ráöntjük a kesus-paradicsomos krémet. Vegán parmezánt reszeltem a tetejére.
Love,