Borsós-Pisztáciás Pesto Gnoccival

Szeretem a színes ételeket, a zöldet kifejezetten! Egészséget sugároz…Azt is szeretem ha valami megvan pár perc alatt:P

A zöld leveleket lehet cserégetni, mángold, fodros kel stb. A rukkolától egy picit kesernyés lehet, így azt csak olyan használja aki szereti.

Az alapanyagok nagyjából nyersek maradnak, így fokozott a vitaminbevitel:)

Hozzávalók:

  • 500 g gnocci
  • 150 g (mirelit)borsó
  • 20 g pisztácia
  • 1/2 dl növényi tej
  • só-bors
  • marék spenót
  • marék rukkola
  • 1 tk citromlé
  • 2 ek sörélesztő pehely
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

120 gramm borsót tegyünk a turmixgépbe, 30 grammot pedig rakjunk félre a végére. Az összes hozzávalót egyben összeturmixoljuk, majd serpenyőben a kifőtt gnoccival 1-2 perc alatt megmelegítjük.

Love,