Share
A kókuszhús a következő előnyös tulajdonságokkal rendelkezik:
- Javítja az emésztést
- Természetes immunerősítő
- Nyers telített zsírsavai nagy hatású antioxidánsok.
- Szabályozza a hormonháztartást
- Előanyagai egy öregedést gátló hormonsterű vegyületnek.
- Élénkíti a pajzsmirigyműködést, ennek révén segít fogyni, és a méreganyagokat eltávolítani.
- Támogatja a májban az úgynevezett ,,jó” koleszterin képződését……..
Hozzávalók:
- 80 g. kókuszchips
- 3 ek szójaszósz
- 2 ek füst aroma
- 2 ek juharszirup
- 1 tk fűszerpaprika őrlemény (ha van akkor füstölt)
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a hozzávalókat, majd szórjuk szét egy tepsiben és 180 fokon 7-9 percig süssük. (Míg elkezd barnulni) Vigyázzunk mert könnyen égett íze lesz. Ha kivettük hagyjuk lehűlni, úgy lesz igazán ropogós. Hűtőben tároljuk.
Love,