Goji <3

Szinte mindenki, aki a mai amerikai és európai étrenden él, ásványi anyagokban szegény ételeket, vegyszerekkel, antibiotikummal mérgezett húst ,hormonkezelt tehéntejet, finomított cukrokat, gabonát és sót fogyaszt. Sokunknak nem megfelelő az egészségi állapota, letargiában szenvedünk, és enyhe túlsúllyal küzdünk…

Jól megválogatott, növényi alapú, nyers bióételekkel és superfood-okkal, továbbá gyógynövények immunerősítő hatásának azonnali bevetésével eddig soha nem tapasztalt mértékben javíthatunk egészségi állapotunkon.

A Number1 Superfood: Goji bogyó

Általánosságban elmondható, hogy a goji bogyó támogatja az immunrendszert, lúgosítja a szöveteket, fokozza az erőnlétet, védi a májat, javítja a látást és a vérképet, továbbá lassítja az öregedést. Nincs még egy bogyó a földön, amely ilyen gazdag volna tápanyagokban.

Ahogy idősödünk, a szervezetünk egyre kevesebb növekedési hormont termel, amit összefüggésbe hoznak az öregedéssel járó panaszokkal. Mai tudásunk szerint a természeben egyedül a goji bogyó hat serkentően a növekedési hormon elválasztására. Ez pedig a világ legnagyszerűbb öregedésgátló szupertáplálékává avatja.

Bizonyos zsírsavai serkentik a kollagéntermelést, és visszatartják a bőrben lévő nedvességet, így bőrünk megőrzi fiatalságát.

A gyógynövényeket tanulmányozó kutatók több olyan tápanyagot azonosítottak benne, amely hosszabb és egészségesebb élethez segíthet minket.

A goji bogyó két olyan antioxidánst is tartalmaz, amelyek javítják a látást. A kínai orvoslás évezredek óta ajánlja a látás javítására.

Ázsiában a goji bogyó hagyományos afrodiziákum. Emellett stressztűrő képességünk fokozásával általános közérzetünket és erőnlétünket is javítja. Mindezek a hatások együttesen egészségesebb, gazdagabb nemi élethez vezetnek. Régóta isszák a goji bogyóból készített teát, hogy csökkentsék a magas vércukorszintet, amivel megelőzhetik mind a cukor-, mind pedig a szívbetegségeket.

Napi ajánlott mennyiség: 1 maréknyi. Vízbe áztatva bármibe belekeverhető.

Forrás: Superfood- David Wolfe

Love,