Kesus-Paradicsomos Tészta

Share

Elkészítési idő: 10 perc . Remélem ezzel az információval ,mindenkinek meghoztam a kedvét a recept elkészítéséhez ! 😀 Továbbá, mivel a szószunk nyers marad , rengeteg olyan tápanyagot viszünk be ami a főzés során elveszne.

Hozzávalók:

  • 2-3 db paradicsom
  • 2-3 szelet szárított paradicsom
  • 60-70 gramm kesudió
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3-5 levél bazsalikom
  • csipet só
  • csipet (cayenne) bors
  • 1dl víz
  • Tészta

Elkészítés:

A kesudiót beáztatjuk minimum 2-3 órára ,hogy megszívja magát és krémes állagot kapjunk  turmixolás után.

Ezután nincs más dolgunk, mint felrakni a tésztát főni, az összes többi alapanyagot pedig turmixgépbe rakni és krémesre turmixolni. (A paradicsomokat megmossuk és egészben beledobjuk a gépünkbe.)  A tésztát leszűrjük és ráöntjük a kesus-paradicsomos krémet. Vegán parmezánt reszeltem a tetejére.

Love,