Almás-Céklás-Mogyoróvajas saláta

Share

Szuper gyors és szuper egyszerű nyers saláta, vagy köret is lehet. Ha nincsen spirálvágód ,semmi baj! Az íze ugyanolyan finom lesz, ha szimplán lereszeled a hozzávalókat! 

Hozzávalók:

  • 1 kisebb db cékla
  • 1 db alma
Öntet:
  • 1 ek. szójaszósz
  • 1 púpos evőkanál mogyoróvaj
  • 1 evőkanál almaszirup (tápiókaszirup,rizsszirup…)
  • pár csepp citromlé
  • csipet só
  • 5-6 evőkanál víz

Elkészítés:

Az almát és a céklát lereszeljük. Egy kis lábosba belerakjuk az öntet hozzávalóit és pár perc alatt ,kis lángon , krémes állagúra főzzük . Ráöntjük a salinkra, én a végén fekete szezámmal díszitettem.

 

Love,